A szervezőkről

Az első verseny hatalmas sikerére való tekintettel a MAVE és a PPKE-ITK a MOME-val közösen ötödik alkalommal rendezi meg a BeeSmarter 24 órás Mobil Programozó és Dizájner Csapatversenyt.

MAVE - EESTEC LC Budapest

A MAVE - EESTEC LC Budapest lassan másfél évtized folyamatosan rangos programozó versenyek rendezésével is foglalkozik (Challenge24 - International 24-hour Programming Contest; ACM országos forduló) egyéb szakmai programok rendezése mellett. A MAVE hallgatói több évtizede segítik a hallgatótársaik, valamint az egyetemek és a cégek közötti kapcsolatok építését és az egyetemi tudás mellett más szakmai kompetenciák megszerzését.

Pázmány Péter Katolikus Egyetem
Információs Technológiai és Bionikai Kar

A Pázmány az alkalmazásfejlesztést iOS és Android platformra külön kurzuson oktatja, amely a Tempus Közalapítvány „Mit díjazna a munkáltató?” pályázatának megosztott első helyét nyerte. A kurzust elvégző hallgatók különböző kutatás-fejlesztési projektekben vesznek részt, valamint többen részt vállalnak a verseny feladatainak kidolgozásában is.

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem

A MOME egy pezsgő szellemi műhely, mely magas szintű elitképzést biztosít hallgatói számára, ugyanakkor egyaránt fontosnak tartja a hagyományok megőrzését, és a legújabb ismeretek integrálását az oktatásba. Az Egyetem feladatának tartja, hogy a falai közül kikerülő fiatal tervezők mind a hazai, mind a nemzetközi professzionális életben versenyképessé váljanak, és megtalálják saját helyüket a szakmai palettán. Az Egyetem oktatói aktívan részt vesznek a BeeSmarter verseny szervezésében és lebonyolításában.