APP DESIGN KATEGÓRIA

Szabályok tömören:

 • 1-2 fős csapat
 • A helyszíni zsűrizésre és díjátadóra a legjobb csapatok a beadott megoldások számának függvényében kerülnek meghívásra.

Jó versenyt, és sok sikert kívánunk!

A BeeSmarter online mobil alkalmazásfejlesztői verseny. A versenyen teret kap az alkalmazásfejlesztés mellett a megjelenés és a működés maga is.

Az április 28 és május 13 között tartandó BeeSmarter verseny app design kategóriájában a egy Android platformon futó alkalmazást kell megtervezni a feladatkiírásban megfogalmazott konkrét feladatpontoknak megfelelően. Ezen túl megadásra kerülnek az értékelési szempontok, valamint az egyes kapható pontok, amelyeket a beadott pályaművekre lehet kapni. A megoldásokat a verseny lezárásáig (május 13. 14:00) lehet beadni a weboldalon, amelyeket beküldött anyagokat prominens céges és akadémia tagokból álló zsűri értékeli, és a előre megadott kritériumok alapján rangsorolja a munkákat.

A versenyre a regisztrációt a beadási határidőig tartjuk nyitva, a versenyre tetszőleges egy vagy két tagú csapat regisztrálhat és adhat egy pályaművet. A regisztráció során a csapat nevét, illetve a csapattagokat kötelezően meg kell adni.

Versenyszabályzat

A regisztrációddal elfogadod a verseny következő szabálypontjait:
 1. A verseny nyelve magyar, de a feladatokhoz kiadott esetleges segédanyagok között lehetnek angol nyelvű anyagok.
 2. A versennyel kapcsolatos valamennyi fontos időpont az Időpontok oldalon található meg, máshol szereplő időpontok csupán a tájékozódást, illetve figyelemfelkeltést szolgálják (a véletlen elírás jogát ezekben az esetekben fenntartjuk).
 3. Egy csapat egy vagy kettő tagból áll.
 4. A versenyen való részvétel ingyenes, viszont minden csapattag esetében olyan adatokat kérünk, mely szükséges a versenyző csapatának megfelelő kategóriába való sorolásához, valamint - a verseny szervezéséhez nélkülözhetetlen - kapcsolattartáshoz. Erről bővebben a regisztrációs oldalon található személyes adatokra vonatkozó nyilatkozat tájékoztat, mely elfogadása szükséges a versenyre való jelentkezéshez.
 5. A versenyen csak az a csapat vehet részt, amely regisztrál a nevezési oldalon, s a tagok feltöltik az önéletrajzukat, melyet meghatározott támogatói kör megismerhet. Részletes adatkezelési szabályzatunkat http://naih.hu találod meg. Adatkezelési regisztrációs számunk: NAIH-71295 és NAIH-71294
 6. A verseny egy online fordulóból áll.
 7. A beadott munkák értékelését független szakmai zsűri végzi. Az értékelési szempontokat a feladatkiírás tartalmazza. Pontegyenlőség esetén a legnagyobb pontértékű szempont szerinti pontérték, azok egyezősége esetén a következő legmagasabb pontozású szempont pontérték alapján (és így tovább) kerül eldöntésre a holtverseny.
 8. A zsűri által adott értékeléssel szemben fellebbezésnek helye nincsen.
 9. A szervezők fenntartják a jogot megosztott díj megítélésére.
 10. A feladatok megoldása során segédeszköz (könyv, jegyzet, stb.) használható.
 11. Az online feladatokat a weboldal nyitó oldalának elején közöljük. A feladat megoldását a megadott ideig kell beküldeni a feladatkiírásban meghatározott oldalon és módon. Bármilyen más módon beadott megoldás nem kerül kiértékelésre.
 12. A verseny ideje alatt folyamatos segítséget kizárólag a rendezők által, a feladatkiírástól kezdve biztosított nyilvános felületen nyújtunk, privát beszélgetés formájában és e-mailen nem!
 13. A megoldásokat az előre specifikált formában kell elkészíteni.
 14. A munka során felhasználni olyan külső forrásból származó anyagokat lehet, amelyeknek a licenc feltételei azt lehetővé teszik. Ennek megsértése a csapat versenyről történő kizárását vonja maga után.
 15. A beadott megoldások tartalmát a szervezők, valamint a verseny támogatói megismerhetik. A szervezők a megoldásokat oktatási és demonstrálási céllal nyilvánosan bemutathatják, könyvben felhasználhatják.
 16. Megoldás korlátlan számban küldhető be, viszont a mindenkori utolsó, időben beérkezett értékeljük csak ki, és vesszük figyelembe az eredmények kialakításában.
 17. Egy csapat a dizájner kategóriában egy pályamunkával versenyezhet. Két tetszőleges csapat között a csapatban részt vevő személyek nem fedhetnek át.
 18. Egy pályaművel csak egy kategóriában lehet nevezni!
 19. A beadó rendszereket NTP-vel folyamatosan szinkronizáljuk, a kezdési és végidőpontot ez határozza meg.
 20. A versenyre óvást lehet beadni a pályamunkák beadását követő második munkanap délig, amelyet a verseny főszervezője általt kijelöl öttagú tanács zárt körben megvitat és elemez. A döntésről az érintett csapatokat értesíti, amely döntés ellen fellebbezésnek helye nincs. A tanács tagjai a verseny főszervezője, az Egyetem és az Egyesület egy-egy képviselője, valamint két feladatíró. A tanács minden ismertetett körülményt figyelembe vesz a döntés meghozatala során.
 21. A záró ceremóniáról kép és hangfelvétel készül, melyet a szervezők a verseny és a verseny szervezésében közreműködő szervezetek szabadon felhasználhatnak saját honlapjukon a versennyel kapcsolatos hivatkozásként, jövőbeli promótálásban. Ellenszolgáltatásra a szervezők nem kötelezhetőek.
 22. A versenyre pályamunka beadása ráutaló magatartással azt jelenti, hogy a pályamunkát beadó összes csapattag a verseny szabályzatát és feltételeit elfogadja. Emellett minden csapat köteles írásban nyilatkozni az általa elkészített pályamunkát illetően, hogy az nem sért semmilyen a szellemi tulajdonra vonatkozó jogszabályt, valamint felelősséget vállal a vonatkozó szoftverre.
 23. A nem támogatói kiírású feladatok szabadon továbbfejleszthetők, felhasználhatóak a verseny nevének és honlapjának megemlítése mellett. A támogatói kiírású feladatoknál, ha külön nincs jelezve, akkor azok szintén továbbfejleszthetők, felhasználhatóak a verseny nevének és honlapjának megemlítése mellett. Kérjük, hogy az így készült alkalmazásoknak az elérési helyét az info(at)beesmarter.org címre küldjétek el, egy esetleges gyűjtemény összeállításához.
 24. A verseny szabályzatára vonatkozóan a szervezők a változtatás jogát fenntartják.

Adatkezelési irányelvek

Adatkezelési szabályzatunkat itt találod meg. Adatkezelési nyilvántartási számaink:
 • Regisztrációra vonatkozóan: NAIH-71295
 • Önéletrajzokra vonatkozóan: NAIH-71294
Az adatkezelésről bővebben a http://naih.hu címen olvashatsz.