App fejlesztő és designer verseny


2017-04-14 Változások a versenyben!

Kedves Versenyzők!

Ahogyan azt már jeleztük, az idei évben megújult versenykoncepcióval vágunk neki az 5. BeeSmarter app fejlesztő és designer versenynek.

Az eddigi évekkel ellentétben most nem egy elődöntő során kerülhettek be a döntőbe, hanem folyamatos, két héten keresztül zajló versenyben mérhetitek össze tudásotokat és kreativitásotokat, melynek a végén egy szakmai zsűri értékeli ki az elkészült projektjeiteket.

Az idei évben 3+1 kategóriában várjuk a lelkes jelentkezőket:
- programozó
- designer
- középiskolás
- vegyes kategória (programozó és designer)

A feladatkiírás április 28-án lesz, amelytől kezdve egészen május 13-ig várjuk a megoldásokat majd. Regisztrálni egészen a május 13-i feladatleadás határidejéig lehet.

A feladatok értékelésére és az ünnepélyes díjátadóra május 20-án kerül sor, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kar épületében.

Üdvözlettel,
A szervezők


2017-04-06 Változás a verseny időpontjaiban!

Kedves versenyzők!

A regisztrált csapatok alacsony jelentkezési száma miatt a verseny jelenlegi koncepciójának átgondolásán dolgozunk. Mindenképp szeretnénk megtartani a versenyt Nektek, viszont ahhoz, hogy valóban élvezetes és kihívással teli legyen egy kis időre van szükségünk, emiatt az elektronikus elődöntő a hét folyamán nem kezdődik el.

Kérjük szíves türelmeteket, napokon belül értesítünk Titeket a fejleményekről mind itt a weboldalon, mind pedig e-mailben. Biztosíthatunk róla, hogy ez a versenyen való esélyeitekre nézve semmilyen negatív hatással nem lesz.

Üdvözlettel,
A szervezők


2017-03-31 A regisztráció újra nyitva!

Kedves Érdeklődők!

Elnézéseteket kérjük a nap közbeni kellemetlenségért, a hibát elhárítottuk és újra lehet regisztrálni.


2017-03-22 Fontos változás az idei évben!

Szeretnénk felhívni rá a figyelemteket, hogy az elmúlt évekkel ellentétben, az idei évben csak Android platformot lehet használni a verseny során! Kérjük mindenki ennek megfelelően készüljön a versenyre.


2017-03-12 Nézz bele a tavalyi BeeSmarterbe! További felvételeket és képeket, a feladatsorokkal együtt, az archivumban találhatsz.